Sold out!
,

Aktivitet me plastelinë- Roll & Shape

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Aktivitet me plastelinë- Roll & Shape, ku sëmijët do të stimulojnë imagjinatën e tyre dhe do të përmirësojnë aftësitë  motorike duke rrotulluar, formuar, prerë dhe shtuar detaje në krijimet e tyre prej plasteline me ndihmën e këtij grupi mjetesh. Seti përmban 6 tubeta me plastelinë, 56 gram secila. Ky aktivitet është sa argëtues dhe i rëndësishëm për fëmijët. Fëmijët mund të krijojnë forma me ngjyra të ndryshme duke u bazuar tek format të cilat janë pjesë e setit.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues me plastelinë
 • Vogëlushët të mund të argëtohen duke krijuar forma me ngjyra të ndryshme
 • Seti përmban 6 tubeta me plastelinë, 56 gram secila dhe veglat me forma
 • Stimulon imagjinatën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat: 28 x 7 x 28 cm

 

2,800 L

Sold out!

Aktivitet me plastelinë- Roll & Shape, ku sëmijët do të stimulojnë imagjinatën e tyre dhe do të përmirësojnë aftësitë  motorike duke rrotulluar, formuar, prerë dhe shtuar detaje në krijimet e tyre prej plasteline me ndihmën e këtij grupi mjetesh. Seti përmban 6 tubeta me plastelinë, 56 gram secila. Ky aktivitet është sa argëtues dhe i rëndësishëm për fëmijët. Fëmijët mund të krijojnë forma me ngjyra të ndryshme duke u bazuar tek format të cilat janë pjesë e setit.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues me plastelinë
 • Vogëlushët të mund të argëtohen duke krijuar forma me ngjyra të ndryshme
 • Seti përmban 6 tubeta me plastelinë, 56 gram secila dhe veglat me forma
 • Stimulon imagjinatën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat: 28 x 7 x 28 cm

 

SKU: 8435404812386 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close