, ,

Krijo – Gërmat

Djeco
Availability:

1 stok


Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese. Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara. Ky set nxit kreativitetin e fëmijëve me një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse. Gjithashtu për ti dhënë ide përfshihet edhe një udhëzues. Aktivitet perfekt për të nxitur imagjinatën krijuese, shkathtësimin dhe argëtimin e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese
 • Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara
 • Përmban një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse
 • Aktivitet argëtues dhe shkathtësues

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 29 x 23 x 6 cm
 • Mosha: 3-6 vjeç

3,300 L

1 stok

Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese. Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara. Ky set nxit kreativitetin e fëmijëve me një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse. Gjithashtu për ti dhënë ide përfshihet edhe një udhëzues. Aktivitet perfekt për të nxitur imagjinatën krijuese, shkathtësimin dhe argëtimin e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese
 • Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara
 • Përmban një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse
 • Aktivitet argëtues dhe shkathtësues

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 29 x 23 x 6 cm
 • Mosha: 3-6 vjeç
SKU: 3070900089983 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close