,

Krijo – Kafshët

Djeco
Availability:

1 stok


Një aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijët e moshave nga 3 deri në 6 vjeç. Fëmijët do duhet mësojnë si të vizatojnë kafshë të vogla simpatike. Një aktivitet ngjyrosjeje që zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve. Seti përmban  3 shkumësa me ngjyra, 3 shënues, 4 fletë ngjitëse, 16 letra vizatimi dhe 30 karta udhëzimi.  Ky set prezanton fëmijët me botën e mrekullueshme të arteve krijuese, zhvillon imagjinatën krijuese dhe ofron argëtim pafund.

Karakteristikat:

 • Një aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijët e moshave nga 3 deri në 6 vjeç
 • Fëmijët do duhet mësojnë si të vizatojnë kafshë të vogla simpatike
 • Seti përmban  3 shkumësa me ngjyra, 3 shënues, 4 fletë ngjitëse, 16 letra vizatimi dhe 30 karta udhëzimi
 • Zhvillon imagjinatën krijuese dhe ofron argëtim pafund

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 23 x 23 x 4 cm
 • Mosha: 3-6 vjeç

2,300 L

1 stok

Një aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijët e moshave nga 3 deri në 6 vjeç. Fëmijët do duhet mësojnë si të vizatojnë kafshë të vogla simpatike. Një aktivitet ngjyrosjeje që zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve. Seti përmban  3 shkumësa me ngjyra, 3 shënues, 4 fletë ngjitëse, 16 letra vizatimi dhe 30 karta udhëzimi.  Ky set prezanton fëmijët me botën e mrekullueshme të arteve krijuese, zhvillon imagjinatën krijuese dhe ofron argëtim pafund.

Karakteristikat:

 • Një aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijët e moshave nga 3 deri në 6 vjeç
 • Fëmijët do duhet mësojnë si të vizatojnë kafshë të vogla simpatike
 • Seti përmban  3 shkumësa me ngjyra, 3 shënues, 4 fletë ngjitëse, 16 letra vizatimi dhe 30 karta udhëzimi
 • Zhvillon imagjinatën krijuese dhe ofron argëtim pafund

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 23 x 23 x 4 cm
 • Mosha: 3-6 vjeç
SKU: 3070900092914 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close