Albumi fotografik

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Albumi fotografik paraqet fytyrën e lezetshme të njërit prej Pachats, të gjitha në kadife terri bruz, me dy veshë të vegjël në lesh të butë dhe pëlhurë të thurrur dhe një rrip velcro shumëngjyrësh për ta mbajtur të mbyllur. Përfshinë 9 xhepa për të mbajtur fotografitë tuaja të preferuara dhe një kravatë për ta varur dhe për t’i bartur përreth. Mund të qëndiset me emrin e fëmijës. Dhuratë ideale për lindje.

5,500 L

2 stok

Albumi fotografik paraqet fytyrën e lezetshme të njërit prej Pachats, të gjitha në kadife terri bruz, me dy veshë të vegjël në lesh të butë dhe pëlhurë të thurrur dhe një rrip velcro shumëngjyrësh për ta mbajtur të mbyllur. Përfshinë 9 xhepa për të mbajtur fotografitë tuaja të preferuara dhe një kravatë për ta varur dhe për t’i bartur përreth. Mund të qëndiset me emrin e fëmijës. Dhuratë ideale për lindje.

SKU: 3575676603147 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close