Albumi i fotografive prej tekstili- Lucien

Moulin Roty
Availability:

12 stok


Albumi i fotografive prej tekstili përmban portretin e Lucien,  delja është e bërë prej leshi të butë dhe ka kopsa Velcro për ta mbajtur atë të mbyllur. Përfshin 9 xhepa për të vendosur fotografitë tuaja të preferuara.  Fëmijët do të kënaqen me kalimin e faqeve dhe të shikojnë fotot familjare ose edhe të tyret personale. Një dhuratë ideale për ditëlindjen që fëmija juaj do ta mbajë për vite me rradhë.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 18 x 14 cm
  • Materiali: pambuku, poliesteri, liri dhe plastika
  • Mosha: 0+ muajsh

5,500 L

12 stok

Albumi i fotografive prej tekstili përmban portretin e Lucien,  delja është e bërë prej leshi të butë dhe ka kopsa Velcro për ta mbajtur atë të mbyllur. Përfshin 9 xhepa për të vendosur fotografitë tuaja të preferuara.  Fëmijët do të kënaqen me kalimin e faqeve dhe të shikojnë fotot familjare ose edhe të tyret personale. Një dhuratë ideale për ditëlindjen që fëmija juaj do ta mbajë për vite me rradhë.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 18 x 14 cm
  • Materiali: pambuku, poliesteri, liri dhe plastika
  • Mosha: 0+ muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close