,

Albumi i fotove të para- Apres la pluie

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Zbuloni albumin me ” kartat e mia të 12 muajve të parë” nga koleksioni Apres la pluie të Moulin Roty. Është një kuti e cila përmban 30 karta për nxjerrjen e fotografisë së foshnjës dhe përsëritjen e fazave kryesore të 12 muajve të tij të parë. Në secilën prej tyre, njëra anë është e ilustruar me personazhet tërheqës Apres la pluie dhe ana tjetër është e rezervuar për të ngjitur foton dhe për të shkruar frazat e para. Përveç se ka një vlerë të padiskutueshme, mund të jetë gjithashtu edhe një dhuratë perfekte lindjeje.

Karakteristikat:

 • Përmban 30 karta për nxjerrjen e fotografisë së foshnjës dhe përsëritjen e fazave kryesore të 12 muajve të parë
 • Karta nga një anë janë me ilustrime të personazheve Apres la pluie dhe nga ana tjetër foton e vogëlushëve tuaj bashkë me fraza
 •  Është një dhuratë perfekte lindjeje
 • Do tju mundësojë të përjetësoni momentet më të bukura të 12 muajve të parë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 17 x 12 x 5.3 cm
 • Ngjyra: Rozë

4,200 L

2 stok

Zbuloni albumin me ” kartat e mia të 12 muajve të parë” nga koleksioni Apres la pluie të Moulin Roty. Është një kuti e cila përmban 30 karta për nxjerrjen e fotografisë së foshnjës dhe përsëritjen e fazave kryesore të 12 muajve të tij të parë. Në secilën prej tyre, njëra anë është e ilustruar me personazhet tërheqës Apres la pluie dhe ana tjetër është e rezervuar për të ngjitur foton dhe për të shkruar frazat e para. Përveç se ka një vlerë të padiskutueshme, mund të jetë gjithashtu edhe një dhuratë perfekte lindjeje.

Karakteristikat:

 • Përmban 30 karta për nxjerrjen e fotografisë së foshnjës dhe përsëritjen e fazave kryesore të 12 muajve të parë
 • Karta nga një anë janë me ilustrime të personazheve Apres la pluie dhe nga ana tjetër foton e vogëlushëve tuaj bashkë me fraza
 •  Është një dhuratë perfekte lindjeje
 • Do tju mundësojë të përjetësoni momentet më të bukura të 12 muajve të parë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 17 x 12 x 5.3 cm
 • Ngjyra: Rozë
SKU: 3575676666013 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close