Alfabeti A-Z

Plan Toys
Availability:

3 stok


Alfabeti A-Z | Të gjitha 26 pllakat në këtë grup Alfabeti A-Z janë të grumbulluara me shkronja të sipërme nga njëra anë dhe një fotografi përkatëse në pjesën e pasme; inkurajimi i mësimit të letrave përmes shoqatës fonetike dhe objektit.

5,700 L

3 stok

Alfabeti A-Z | Të gjitha 26 pllakat në këtë grup Alfabeti A-Z janë të grumbulluara me shkronja të sipërme nga njëra anë dhe një fotografi përkatëse në pjesën e pasme; inkurajimi i mësimit të letrave përmes shoqatës fonetike dhe objektit.

SKU: 8854740056375 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close