,

Alien Spaceship Spinning Top

Plan Toys
Availability:

1 stok


Një lojë argëtuese dhe konkurruese. Kush do ta rrotullojë më gjatë anijen kozmike me alienë? Gati dorezën prej druri, bashkë me fijen dhe rrotullojeni! Doreza dhe maja e anijes kozmike janë bërë prej druri të fortë dhe miqësor me mjedisin. Ndërsa bojrat janë jo toksike me bazë uji.  Kjo lojë argëtuese, mund të luhet edhe nga të rriturit,  inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës.

Karakteristikat: 

 • Argëtim, kënaqësi pafund dhe konkurrencë
 • Inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës
 • Ka stabilitetet të lartë pasi është me material druri të fortë
 • Ngjyrat janë jo toksike dhe me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Përmasat:  10 x 19 x 8 cm
 • Mosha: +3 vjeç

3,100 L

1 stok

Një lojë argëtuese dhe konkurruese. Kush do ta rrotullojë më gjatë anijen kozmike me alienë? Gati dorezën prej druri, bashkë me fijen dhe rrotullojeni! Doreza dhe maja e anijes kozmike janë bërë prej druri të fortë dhe miqësor me mjedisin. Ndërsa bojrat janë jo toksike me bazë uji.  Kjo lojë argëtuese, mund të luhet edhe nga të rriturit,  inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës.

Karakteristikat: 

 • Argëtim, kënaqësi pafund dhe konkurrencë
 • Inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës
 • Ka stabilitetet të lartë pasi është me material druri të fortë
 • Ngjyrat janë jo toksike dhe me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Përmasat:  10 x 19 x 8 cm
 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740051950 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close