,

Stickers – Alfabeti

Djeco
Availability:

1 stok


Një koleksion shumëngjyrësh prej 300 shkronjash të mëdha dhe plot ngjyra, që mund të ngjiten. Një mënyrë e shkëlqyer për fëmijët që të mësojnë dhe eksplorojnë me alfabetin ose të etiketojnë librat e tyre.  Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, njohjen e shkronjave dhe njohjen e ngjyrave.

Karakteristikat:

  • Një koleksion shumëngjyrësh prej 300 shkronjash të mëdha dhe plot ngjyra
  • Një mënyrë e shkëlqyer për fëmijët që të mësojnë dhe eksplorojnë me alfabetin ose të etiketojnë librat e tyre

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 31 x 23 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç

1,700 L

1 stok

Një koleksion shumëngjyrësh prej 300 shkronjash të mëdha dhe plot ngjyra, që mund të ngjiten. Një mënyrë e shkëlqyer për fëmijët që të mësojnë dhe eksplorojnë me alfabetin ose të etiketojnë librat e tyre.  Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, njohjen e shkronjave dhe njohjen e ngjyrave.

Karakteristikat:

  • Një koleksion shumëngjyrësh prej 300 shkronjash të mëdha dhe plot ngjyra
  • Një mënyrë e shkëlqyer për fëmijët që të mësojnë dhe eksplorojnë me alfabetin ose të etiketojnë librat e tyre

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 31 x 23 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç
SKU: 3070900090781 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close