Aparat Fotografik

Moulin Roty
Availability:

11 stok


Aparat Fotografik prej kartoni duket si një e vërtetë dhe shpejt bëhet e domosdoshme për spiunët e vegjël që të realizojnë misionët e tyre! Nëse shikoni përmes lentes, mund të shihni se çfarë po ndodh në të majtë apo të djathtë.

Karakteristikat:

  • Madhësi 5 x 10 x 3 cm
  • Mosha +3 vjeç
  • Material kartoni

1,400 L

11 stok

Aparat Fotografik prej  kartoni duket si një e vërtetë dhe shpejt bëhet e domosdoshme për spiunët e vegjël që të realizojnë misionët e tyre! Nëse shikoni përmes lentes, mund të shihni se çfarë po ndodh në të majtë apo të djathtë.

Karakteristikat:

  • Madhësi 5 x 10 x 3 cm
  • Mosha +3 vjeç
  • Material  kartoni
SKU: 3575677110040 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close