, ,

Aparat kafeje lodër

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Fëmijët do të kenë argëtim pafund  falë këtij aparati kafeje lodër nga Le Toy Van. I bërë nga druri dhe me bojra me bazë uji, ky set përmban  kapsula kafeje, lugën e kafesë, filtrin dhe 2 filxhanë  kafeje. Fëmijët do të argëtohen duke kryer porositë që vijnë nën rolin e baristit. Mund të jetë një ide e veçantë dhurate. Kjo lodër zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët. Dizajni plot ngjyra e bën të adhurohet menjëherë.

Karakteristikat:

 • Lodër argëtuese
 • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
 • Rrit imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Përmban gjithçka që nevojitet për një aparat kafeje real
 • Lodër plot ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 21 x 19 x 11 cm

8,500 L

1 stok

Fëmijët do të kenë argëtim pafund  falë këtij aparati kafeje lodër nga Le Toy Van. I bërë nga druri dhe me bojra me bazë uji, ky set përmban  kapsula kafeje, lugën e kafesë, filtrin dhe 2 filxhanë  kafeje. Fëmijët do të argëtohen duke kryer porositë që vijnë nën rolin e baristit. Mund të jetë një ide e veçantë dhurate. Kjo lodër zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët. Dizajni plot ngjyra e bën të adhurohet menjëherë.

Karakteristikat:

 • Lodër argëtuese
 • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
 • Rrit imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Përmban gjithçka që nevojitet për një aparat kafeje real
 • Lodër plot ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 21 x 19 x 11 cm
SKU: 5060023412995 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close