Aparati fotografik

Plan Toys
Availability:

3 stok


Aparati fotografik | Merrni fotografi perfekte me këtë aparat fotografik PlanToys. Piketo, fokuso dhe klikoni në kamera dhe shikoni imazhet e ndryshme përmes thjerrëzave të kaleidoskopit! I përshtatshëm për femijet +18 muajsh

3,300 L

3 stok

Aparati fotografik | Merrni fotografi perfekte me këtë aparat fotografik PlanToys. Piketo, fokuso dhe klikoni në kamera dhe shikoni imazhet e ndryshme përmes thjerrëzave të kaleidoskopit! I përshtatshëm për femijet +18 muajsh

SKU: 8854740056337 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

Ngjyra

E kuqe

SHPORTA NË BEE

close