,

Piramida

Djeco
Availability:

1 stok


Lojë me vëzhgim dhe shpejtësi. Një duel midis ndërtuesve, i pari që riprodhon piramidën e kartave fiton lojën. Por, kini kujdes për kurthe dhe ngjashmëri. Archichato është një lojë vëzhgimi dhe ndërtimi shpejtësie për 2 lojtarë që zgjat rreth 15 minuta.

Karakteristikat: 

  • Lojë me vëzhgim dhe shpejtësi
  • I pari që riprodhon piramidën e kartave fiton lojën
  • Mund të luhet me dy lojtarë dhe zgjat 15 minuta

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 13 x 18 cm
  • Mosha: +6 vjeç

4,100 L

1 stok

Lojë me vëzhgim dhe shpejtësi. Një duel midis ndërtuesve, i pari që riprodhon piramidën e kartave fiton lojën. Por, kini kujdes për kurthe dhe ngjashmëri. Archichato është një lojë vëzhgimi dhe ndërtimi shpejtësie për 2 lojtarë që zgjat rreth 15 minuta.

Karakteristikat: 

  • Lojë me vëzhgim dhe shpejtësi
  • I pari që riprodhon piramidën e kartave fiton lojën
  • Mund të luhet me dy lojtarë dhe zgjat 15 minuta

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 13 x 18 cm
  • Mosha: +6 vjeç
SKU: 3070900084421 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close