, , ,

Argëtimi i vogëlushëve- Baby Bali

Djeco
Availability:

71 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me tingujt e BabyBali të bërë nga kubat dhe format të ndryshme që përplasen me njëri- tjetrin. Një lodër aktiviteti shumë origjinale me ngjyra pastel, të cilën vogëlushët tuaj do ta shijojnë duke e mbajtur në dorë. Plot ngjyra, tinguj të ndryshëm dhe forma të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +3 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Madhësia: 9 x 9 x 9 cm

1,900 L

71 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me tingujt e BabyBali të bërë nga kubat dhe format të ndryshme që përplasen me njëri- tjetrin. Një lodër aktiviteti shumë origjinale me ngjyra pastel, të cilën vogëlushët tuaj do ta shijojnë duke e mbajtur në dorë. Plot ngjyra, tinguj të ndryshëm dhe forma të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +3 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Madhësia: 9 x 9 x 9 cm
Marka

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close