, , ,

Argëtimi i vogëlushëve- Baby Flower

Djeco
Availability:

63 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me tingujt e Babyflower të bërë nga topa të vegjël plastikë në petalet e lules. Një lodër shumë origjinale për të porsalindurit ku me njërën anë kanë një fytyrë të bukur të ilustruar dhe në anën tjetër, një pasqyrë që lejon foshnjën të zbulojë veten. Falë transparencës së petaleve, vogëlushi juaj do të jetë në gjendje të vëzhgojë topat e vegjël me ngjyrë që lëvizin prej lëvizjeve të tij. Është e bërë me një dizajn që do ti tërheqë vëmendjen dhe që  mund ta mbajnë lehtësisht në dorë, falë një doreze prej druri.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +3 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Madhësia: 10 x 5 cm

1,400 L

63 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me tingujt e Babyflower të bërë nga topa të vegjël plastikë në petalet e lules. Një lodër shumë origjinale për të porsalindurit ku me njërën anë kanë një fytyrë të bukur të ilustruar dhe në anën tjetër, një pasqyrë që lejon foshnjën të zbulojë veten. Falë transparencës së petaleve, vogëlushi juaj do të jetë në gjendje të vëzhgojë topat e vegjël me ngjyrë që lëvizin prej lëvizjeve të tij. Është e bërë me një dizajn që do ti tërheqë vëmendjen dhe që  mund ta mbajnë lehtësisht në dorë, falë një doreze prej druri.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +3 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Madhësia: 10 x 5 cm
Marka

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close