, , , ,

Argëtimi i vogëlushëve- Baby Maraki

Djeco
Availability:

44 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me lojën që ofron Baby Maraki. Një lodër aktiviteti shumë origjinale për argëtimin e vogëlushëve tuaj, +3 muajsh. Është një lodër e bërë nga një mackë e bukur e mbushur me kokrriza që lëshojnë tinguj.  Vogëlushët mund ta mbajnë lehtësisht në dorë falë dorezës prej druri dhe ta tundin/

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +3 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Përmasat e lodrës: 6.5 x 10.5 cm

1,300 L

44 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me lojën që ofron Baby Maraki. Një lodër aktiviteti shumë origjinale për argëtimin e vogëlushëve tuaj, +3 muajsh. Është një lodër e bërë nga një mackë e bukur e mbushur me kokrriza që lëshojnë tinguj.  Vogëlushët mund ta mbajnë lehtësisht në dorë falë dorezës prej druri dhe ta tundin/

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +3 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Përmasat e lodrës: 6.5 x 10.5 cm
Marka

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close