, , ,

Argëtimi i vogëlushëve- Baby Nut

Djeco
Availability:

8 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me lojën që ofron Baby Nut. Një lodër aktiviteti shumë origjinale për të rritur shkathtësimin e vogëlushëve tuaj, duke filluar nga mosha +18 muajsh. Ajo konsiston në një kuti në formën e një ketri me 3 topa me ngjyra për t’i goditur me çekiç dhe për t’i futur brenda në kuti. Vogëlushët do ta adhurojnë pasi do të kënaqen pa fund duke i goditur topat për ti futur brenda në kuti.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +18 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Përmasat e lodrës: 21.7 x 18.8 x 16 cm
  • Përmasat e kutisë: 22.5 x 19.5 x 16.5 cm

4,100 L

8 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me lojën që ofron Baby Nut. Një lodër aktiviteti shumë origjinale për të rritur shkathtësimin e vogëlushëve tuaj, duke filluar nga mosha +18 muajsh. Ajo konsiston në një kuti në formën e një ketri me 3 topa me ngjyra për t’i goditur me çekiç dhe për t’i futur brenda në kuti. Vogëlushët do ta adhurojnë pasi do të kënaqen pa fund duke i goditur topat për ti futur brenda në kuti.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +18 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Përmasat e lodrës: 21.7 x 18.8 x 16 cm
  • Përmasat e kutisë: 22.5 x 19.5 x 16.5 cm
Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close