, , ,

Argëtimi i vogëlushëve- Baby Tabli

Djeco
Availability:

12 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me lojën që ofron Baby Tabli. Një lodër aktiviteti shumë origjinale për të rritur shkathtësimin e vogëlushëve tuaj, duke filluar nga mosha +12 muajsh. Një tryezë aktiviteti në dru natyral dhe ngjyra të buta e përbërë nga një abakus, një rrotë me topa druri për t’u kthyer, një vidë dhe një lule për të lëvizur. Një lodër e madhe prej druri për të mësuar foshnjën të vidhosë, lëvizë, kthejë ose drejtojë një objekt. Një dhuratë e bukur për t’i bërë një fëmije për të stimuluar shqisat e tij, për të zhvilluar aftësitë e tij të shkëlqyera praktike dhe koordinimin e duarve  duarve me sy.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +12 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Përmasat e lodrës: 20 x 15 x 15 cm

3,200 L

12 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm  me lojën që ofron Baby Tabli. Një lodër aktiviteti shumë origjinale për të rritur shkathtësimin e vogëlushëve tuaj, duke filluar nga mosha +12 muajsh. Një tryezë aktiviteti në dru natyral dhe ngjyra të buta e përbërë nga një abakus, një rrotë me topa druri për t’u kthyer, një vidë dhe një lule për të lëvizur. Një lodër e madhe prej druri për të mësuar foshnjën të vidhosë, lëvizë, kthejë ose drejtojë një objekt. Një dhuratë e bukur për t’i bërë një fëmije për të stimuluar shqisat e tij, për të zhvilluar aftësitë e tij të shkëlqyera praktike dhe koordinimin e duarve  duarve me sy.

Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat nga +12 muajsh
  • Një ide perfekte për një dhuratë për lindjen e një vajze apo një djali
  • Përmasat e lodrës: 20 x 15 x 15 cm
Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close