Arinjtë Unë vishem

Moulin Roty
Availability:

18 stok


Arinjtë Unë vishem | Kjo lojë përmban 20 magnetë që përfaqësojnë motin (diellin, shiun, borën, etj). Fëmija juaj duhet të veshë karakteret sipas motit në dekorin magnetik të dhënë. Ka majmun në pizhama gjatë natës, një tjetër që vesh një mushama kur bie shi, një tjetër vesh një xhaketë kur është ftohtë etj. Një lojë argëtuese prej druri për të zhvilluar vëzhgimin e fëmijëve dhe aftësi të shkëlqyera praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 14,5×19,5 cm.
  • Materialet: MDF.
  • I pershtatshem nga +2 vjeç.

3,600 L

18 stok

Arinjtë Unë vishem | Kjo lojë përmban 20 magnetë  që përfaqësojnë motin (diellin, shiun, borën, etj). Fëmija juaj duhet të veshë karakteret sipas motit në dekorin magnetik të dhënë. Ka majmun në pizhama gjatë natës, një tjetër që vesh një mushama kur bie shi, një tjetër vesh një xhaketë kur është ftohtë etj. Një lojë argëtuese prej druri për të zhvilluar vëzhgimin e fëmijëve dhe aftësi të shkëlqyera praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 14,5×19,5 cm.
  • Materialet: MDF.
  • I pershtatshem nga +2 vjeç.
SKU: 3575676613108 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close