Ariu Organik

Wooly Organic
Availability:

3 stok


Ariu Organik me formë unike dhe peshë e lehtë, e bën atë të përsosur që të vegjlit ta mbajnë dhe tu pëlqejnë shumë zhurmat që bën. Ndihmon për të zhvilluar koordinimin duar me sy. Sytë të qëndisur dhe të paraqitur në një kuti tërheqëse dhuratash.

Karakteristikat:

  • Lahet në 30 ° c.
  • Mosha e rekomanduar +3 muajsh.
  • i bërë nga pëlhura – 100% pambuk organik
  • Mbushje – 100% fibër misri.

 

4,400 L

3 stok

Ariu Organik me formë unike dhe peshë e lehtë, e bën atë të përsosur që të vegjlit ta mbajnë dhe  tu pëlqejnë shumë zhurmat që bën. Ndihmon për të zhvilluar koordinimin duar me sy. Sytë të qëndisur dhe të paraqitur në një kuti tërheqëse dhuratash.

Karakteristikat:

  • Lahet në 30 ° c.
  • Mosha e rekomanduar +3 muajsh.
  • i bërë nga pëlhura – 100% pambuk organik
  • Mbushje – 100% fibër misri.

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close