Ariu Organik

Wooly Organic
Availability:

2 stok


Ariu Organik është i lehtë gjë që e bën atë të përsosur që të vegjlit të mbajnë dhe t’i pëlqejnë shumë zhurmat që bën. Ndihmon për të zhvilluar koordinimin. Sytë janë të qëndisur dhe është me ambalazh tërheqës. Është bërë nga pëlhura 100% pambuk organik dhe me mbushje – 100% fibër misri.

Karakteristikat:

  • Mosha e rekomanduar +3 muajsh
  • Lahet në 30 ° c

3,100 L

2 stok

SHPORTA NË BEE

close