Arka Rrotullim & Rrëshqitje

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Arka Rrotullim & Rrëshqitje, mundëson një kthim të zgjuar arsimor në një lodër klasike të pretenduar! Shtypni butonat e numrave për të parë fotografi të ndryshme numërimi, pastaj “paguani” për blerjen me monedha të numëruara për t’u përputhur me sasitë. Monedhat ndryshojnë në diametër dhe trashësi, kështu që 1 monedhë do të futet vetëm në 1 slot, 2 në 2 dhe 3 në 3 e kështu me rradhe. Të gjitha janë të vendosura pikërisht mbi rrotullën e fotove me sasi që përputhen. Për argëtim shtesë “ashtu si mami dhe babi”, fëmijët mund të rrëshqasin një kartë krediti lodër gjithashtu!

6,100 L

4 stok

Arka Rrotullim & Rrëshqitje, mundëson një kthim të zgjuar arsimor në një lodër klasike të pretenduar! Shtypni butonat e numrave për të parë fotografi të ndryshme numërimi, pastaj “paguani” për blerjen me monedha të numëruara për t’u përputhur me sasitë. Monedhat ndryshojnë në diametër dhe trashësi, kështu që 1 monedhë do të futet vetëm në 1 slot, 2 në 2 dhe 3 në 3 e kështu me rradhe. Të gjitha janë të vendosura pikërisht mbi rrotullën e fotove me sasi që përputhen. Për argëtim shtesë “ashtu si mami dhe babi”, fëmijët mund të rrëshqasin një kartë krediti lodër gjithashtu!

SKU: 000772133784 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close