Sold out!
,

Arkë kursimesh- Miu Beaux

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Arka e kursimeve- Miu Beaux nga Moulin Roty është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të veglit tuaj të mbajnë kursimet e tyre të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, dhe përshtatt në mënyrë perfekte me dhomën e fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Lartësia: 18 cm
  • Materiali: Rezinë

4,800 L

Sold out!

SHPORTA NË BEE

close