Arush pellushi

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Arush pellushi | Kjo lodër e butë me arush të bardhë vjen në një kuti të bukur dhuratash. Shumë e butë, është e bërë nga lesh, muslin, triko të kontrolluar dhe pambuk të shtypur. E veshur në okër dhe me një qafë më të ngrohtë, ky ari do shumë përkëdhelje! Kjo lodër prej pellushi do të adoptohet shpejt nga fëmija juaj!

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 29 cm.
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, akrilik, liri, mëndafshi.
  • Lahet në 30 ° C në ciklin e leshit.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

7,300 L

1 stok

Arush pellushi | Kjo lodër e butë me arush të bardhë vjen në një kuti të bukur dhuratash. Shumë e butë, është e bërë nga lesh, muslin, triko të kontrolluar dhe pambuk të shtypur. E veshur në okër dhe me një qafë më të ngrohtë, ky ari do shumë përkëdhelje! Kjo lodër prej pellushi do të adoptohet shpejt nga fëmija juaj!

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 29 cm.
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, akrilik, liri, mëndafshi.
  • Lahet në 30 ° C në ciklin e leshit.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close