Arush pellushi

Moulin Roty
Availability:

8 stok


Arush pellushi | Kjo lodër e butë me arush që vjen në një kuti të bukur dhuratash. Shumë e butë, është e bërë nga lesh, muslin, triko të kontrolluar dhe pambuk të shtypur. E veshur në okër dhe me një qafë më të ngrohtë, ky ari do shumë përkëdhelje! Kjo lodër prej pellushi do të adoptohet shpejt nga fëmija juaj!

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 15,5x11x18 cm
  • Materialet: 100% poliester
  • Lahet në 30 ° C në ciklin e leshit
  • Mosha 12+ muaj

6,500 L

8 stok

Arush pellushi | Kjo lodër e butë me arush që vjen në një kuti të bukur dhuratash. Shumë e butë, është e bërë nga lesh, muslin, triko të kontrolluar dhe pambuk të shtypur. E veshur në okër dhe me një qafë më të ngrohtë, ky ari do shumë përkëdhelje! Kjo lodër prej pellushi do të adoptohet shpejt nga fëmija juaj!

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 15,5x11x18 cm
  • Materialet: 100% poliester
  • Lahet në 30 ° C në ciklin e leshit
  • Mosha 12+ muaj
Marka

SHPORTA NË BEE

close