Arushi Teddy

Wooly Organic
Availability:

8 stok


Arushi Teddy është një shoqërues i mrekullueshëm për vogëlushin tuaj. Përafërsisht 29 cm kur ulet. Sytë të qëndisur dhe të paraqitur në një kuti të këndshme dhuratash. E bërë nga pëlhura – 100% pambuk organik dhe me mbushje – 100% fibër misri.

Karakteristikat:

  • Lodër e Madhe Teddy Soft Toy afërsisht 29 cm e gjatë
  • Mosha e rekomanduar + 3 muajsh.
  • Lajeni në temperaturë 30 ° c.
  • Testuar në EN71, GOTS, CE Marked
  • Ideale pë dhurata

7,600 L

8 stok

Arushi Teddy është një shoqërues i mrekullueshëm  për vogëlushin tuaj. Përafërsisht 29 cm kur ulet. Sytë të qëndisur dhe të paraqitur në një kuti të këndshme dhuratash. E bërë nga pëlhura – 100% pambuk organik dhe me  mbushje – 100% fibër misri.

Karakteristikat:

  • Lodër e Madhe Teddy Soft Toy afërsisht 29 cm e gjatë
  • Mosha e rekomanduar + 3 muajsh.
  • Lajeni në temperaturë 30 ° c.
  • Testuar në EN71, GOTS, CE Marked
  • Ideale pë dhurata
Marka

SHPORTA NË BEE

close