, ,

Atelie e Pikturës- Sparrows Scarf

Djeco
Availability:

4 stok


Atelieja e pikturave të mëndafshit “Sparrows Scarf”, një  aktivitet krijues origjinal, i përshtatshëm për moshat nga +8 vjeç, për të krijuar një shall mëndafshi me ngjyra të ndezura me panoramikë me harabela të pikturuar me dorë për veten ose për miqtë. Ngjyrat aplikohen në mënyrë delikate me furçë sipas krijueshmërisë, bazuar edhe një udhëzues. Më pas thahen me tharëse flokësh dhe shalli juaj është gati për vitrinë.

Përmban:

 • 1 kuti kornizë (e hapur 83 x 24 cm)
 • 1 shall mëndafshi (83 x 24 cm)
 • 5 shishe boje termofix
 • 1 furçë
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet  argëtues
 • Rrit krijueshmërinë tek fëmijët
 • I përshtatshëm për vajzat

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 26.5 x 25 x 3 cm
 • Mosha: +8 vjeç

 

5,200 L

4 stok

Atelieja e pikturave të mëndafshit “Sparrows Scarf”, një  aktivitet krijues origjinal, i përshtatshëm për moshat nga +8 vjeç, për të krijuar një shall mëndafshi me ngjyra të ndezura me panoramikë me harabela të pikturuar me dorë për veten ose për miqtë. Ngjyrat aplikohen në mënyrë delikate me furçë sipas krijueshmërisë, bazuar edhe një udhëzues. Më pas thahen me tharëse flokësh dhe shalli juaj është gati për vitrinë.

Përmban:

 • 1 kuti kornizë (e hapur 83 x 24 cm)
 • 1 shall mëndafshi (83 x 24 cm)
 • 5 shishe boje termofix
 • 1 furçë
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet  argëtues
 • Rrit krijueshmërinë tek fëmijët
 • I përshtatshëm për vajzat

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 26.5 x 25 x 3 cm
 • Mosha: +8 vjeç

 

Marka

Gjinia

Femra

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close