Atlete Boston

Bobux
Availability:

1 stok


Atlete Boston merr elemente të filozofive të dizajnit të Rrugës dhe të Artizanatit, duke e bërë atë një këpucë të të gjitha rasteve me stil mbresëlënës. Me një mbyllje të gjerë të rripave, ky stil është jashtëzakonisht i rehatshëm me një përshtatje të lehtë dhe të sigurt.

Linjat e pastra theksojnë cilësinë e parë të lëkurës që siguron frymëmarrje, fleksibilitet dhe rehati për të cilën këpucët Bobux janë aq të dashura për ta. Pastrojini çdo dy javë për t’i mbajtur këpucët në gjendje të mirë. Shmangni zhytjet plotësisht në ujë. Tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

11,200 L

Pastroje zgjedhjen

Atlete Boston merr elemente të filozofive të dizajnit të Rrugës dhe të Artizanatit, duke e bërë atë një këpucë të të gjitha rasteve me stil mbresëlënës. Me një mbyllje të gjerë të rripave, ky stil është jashtëzakonisht i rehatshëm me një përshtatje të lehtë dhe të sigurt.

Linjat e pastra theksojnë cilësinë e parë të lëkurës që siguron frymëmarrje, fleksibilitet dhe rehati për të cilën këpucët Bobux janë aq të dashura për ta. Pastrojini çdo dy javë për t’i mbajtur këpucët në gjendje të mirë. Shmangni zhytjet plotësisht në ujë. Tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

Marka

Ngjyra

E bardhë

Masa

27, 28, 29, 30, 31, 32, 33

SHPORTA NË BEE

close