Atlete Dimension i lartë

Bobux
Availability:

1 stok


Atlete Dimension i lartë përmban një mbushje të leshit të deles Merino, me fibra aktive e njohur për aftësinë e saj për të rregulluar natyrisht temperaturën, duke larguar lagështirën dhe erën e keqe. Duke pasur një mori karakteristikash qëndrueshmërie, duke përfshirë një veshje këpucësh inovatore të performancës së lartë të poliesterit, një mbyllje të rripave prej lëkure të nivelit të lartë, kjo atlete është krijuar për gjithçka gjatë kohës së lojës.

Këshilla:

Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

10,800 L

Pastroje zgjedhjen

Atlete Dimension i lartë  përmban një mbushje të leshit të deles Merino, me fibra aktive e njohur për aftësinë e saj për të rregulluar natyrisht temperaturën, duke larguar lagështirën dhe erën e keqe. Duke pasur një mori karakteristikash qëndrueshmërie, duke përfshirë një veshje këpucësh inovatore të performancës së lartë të poliesterit, një mbyllje të rripave prej lëkure të nivelit të lartë, kjo atlete është krijuar për gjithçka gjatë kohës së lojës.

Këshilla:

Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

Marka

Ngjyra

Blu

Masa

27, 28, 30, 31, 32

SHPORTA NË BEE

close