Atlete trainer

Bobux
Availability:

1 stok


Atlete trainer, stiluar për rrugë dhe janë të përsosura për përditshmëri. Lëkura Premium është në kontrast me një mbyllje me rrip të dyfishtë që siguron një përshtatje të lehtë dhe të sigurtë. Një shtresë e thurur pambuku dhe thembra e mbushur i bëjnë ato po aq të rehatshme sa edhe të lezetshme.

Karakteristikat:

  • Ngjyra: blu e errët
  • Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

11,800 L

Pastroje zgjedhjen

Atlete trainer, stiluar për rrugë dhe janë të përsosura për  përditshmëri. Lëkura Premium është në kontrast me një mbyllje me rrip të dyfishtë që siguron një përshtatje të lehtë dhe të sigurtë. Një shtresë e thurur pambuku dhe thembra e mbushur i bëjnë ato po aq të rehatshme sa edhe të lezetshme.

Karakteristikat:

  • Ngjyra: blu e errët
  • Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.
Marka

Ngjyra

E zezë

Masa

28, 29, 30, 31, 32

SHPORTA NË BEE

close