, ,

Autobuzi i matematikës

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Autobuzi i matematikës ju mundëson të mësoni duke u argëtuar! Numrat dhe simbole matematikore që të përshtaten nëpër vrimat, kartat që përmbajnë numra dhe ekuacione për t’u përputhur dhe në fund duhen zgjidhur. Ky autobus shkollor prej druri rritet me aftësi dhe interesa në zhvillim të një fëmije.

 

3,100 L

1 stok

Autobuzi i matematikës ju mundëson të mësoni duke u argëtuar! Numrat dhe simbole matematikore që të përshtaten nëpër vrimat, kartat që përmbajnë numra dhe ekuacione për t’u përputhur dhe në fund duhen zgjidhur.  Ky autobus shkollor prej druri rritet me aftësi dhe interesa në zhvillim të një fëmije.

 

SKU: 000772193986 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close