Autobuzi me pasagjerë

Moulin Roty
Availability:

16 stok


Autobuzi me pasagjerë | Ky autobus me linja grafike nga ahu mbart në bord 9 karaktere të këmbyeshme. Kjo lodër prej druri argëton fëmijën tuaj ndërsa stimulon imagjinatën dhe nocionin e hapësirës. Rekomanduar për të gjithë të apasionuarit e automjeteve!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 14×7,5×9,5 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • I përshtatshëm nga +2 vjeç

5,700 L

16 stok

Autobuzi me pasagjerë | Ky autobus me linja grafike nga ahu mbart në bord 9 karaktere të këmbyeshme. Kjo lodër prej druri argëton fëmijën tuaj ndërsa stimulon  imagjinatën dhe nocionin e hapësirës. Rekomanduar për të gjithë të apasionuarit e automjeteve!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 14×7,5×9,5 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • I përshtatshëm nga +2 vjeç
SKU: 3575677204077 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close