Sold out!
, ,

Automjetet e urgjencës

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Automjetet e urgjencës | Shpëtoni njerëzit me këtë koleksion të katër automjeteve prej druri të urgjencës! Përfshin ambulancën, helikopterin e shpëtimit, makinën e policisë dhe kamionin e zjarrfikëses që do të qëndrojnë për orë të tëra lojrash.

3,700 L

Sold out!

Automjetet e urgjencës | Shpëtoni njerëzit me këtë koleksion të katër automjeteve prej druri të urgjencës! Përfshin ambulancën, helikopterin e shpëtimit, makinën e policisë dhe kamionin e zjarrfikëses që do të qëndrojnë për orë të tëra lojrash.

SKU: 000772192859 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close