Avioni

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Avioni pa motor i bërë nga druri balsa. Shumë e lehtë për t’u ndërtuar dhe nuk nevojitet zamkë. Ngjyra jeshil dhe i përshtatshëm për moshën +18 muajsh.

1,100 L

4 stok

Avioni pa motor i bërë nga druri balsa. Shumë e lehtë për t’u ndërtuar dhe nuk nevojitet zamkë. Ngjyra jeshil dhe i përshtatshëm për moshën +18 muajsh.

 

SKU: 3575677110408 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close