, ,

Kangur – One Beige/Leopard Cotton Mix

BabyBjorn
Availability:

1 stok


Baby Carrier One Beige/Leopard Cotton Mix mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3- vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn One Cotton është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para.

Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

Karakteristikat:

 • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3- vjeç
 • I butë dhe fleksibël
 • Mbështetësja kokës e rregullueshme
 • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
 • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
 • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

Të dhëna teknike:

 • Pesha minimale: 3.5 kg
 • Gjatësia minimale: 53 cm
 • Pesha maksimale: 15 kg
 • Gjatësia maksimale: 100 cm
 • Përbërë nga 60% pambuk dhe 40% poliestër
 • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë

29,400 L

1 stok

Baby Carrier One Beige/Leopard Cotton Mix mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3- vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para.

Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

Karakteristikat:

 • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3- vjeç
 • I butë dhe fleksibël
 • Mbështetësja kokës e rregullueshme
 • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
 • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
 • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

Të dhëna teknike:

 • Pesha minimale: 3.5 kg
 • Gjatësia minimale: 53 cm
 • Pesha maksimale: 15 kg
 • Gjatësia maksimale: 100 cm
 • Përbërë nga 60% pambuk dhe 40% poliestër
 • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë
Marka

Ngjyra

Leopard

Materiali

Pambuk

SHPORTA NË BEE

close