, ,

Baby Cosmos Jacket Navy

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Xhup dimëror ideal për fëmijë, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur fëmijëtët tuaj ngrohtë. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa, për të siguruar mbrojtje maksimale. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

Karakteristikat:

 • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
 • Mund të vishet si për vajza dhe djem
 • Përmban kapuç dhe dorashka
 • Mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa
 • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

Të dhëna teknike: 

 • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
 • Lahet në 30 gradë

16,800 L

Pastroje zgjedhjen

Xhup dimëror ideal për fëmijë, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur fëmijëtët tuaj ngrohtë. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa, për të siguruar mbrojtje maksimale. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

Karakteristikat:

 • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
 • Mund të vishet si për vajza dhe djem
 • Përmban kapuç dhe dorashka
 • Mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa
 • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

Të dhëna teknike: 

 • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
 • Lahet në 30 gradë
Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

4-5 vjeç, 6- 7 vjeç

Ngjyra

Navy

SHPORTA NË BEE

close