, ,

Baby Farm Animal Stamp Set

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Tetë stampa të detajuara të kafshëve në fermë dhe një botë me ngjyra, të cilat ndihmojnë fëmijët të krijojnë skena të panumërta kafshësh në një kuti prej druri. Eshtë një vlerë e jashtëzakonshme që fëmijët do ta përdorin për aktivitete argëtuese. Ky set u rrit krijueshmërinë, imagjinatën dhe shkathtësimin e tyre.

Karakteristikat:

 • Ndihmojnë fëmijët të krijojnë skena të panumërta kafshësh
 • Ky set u rrit krijueshmërinë, imagjinatën dhe shkathtësimin e tyre
 • Set argëtues i bërë prej druri
 • Bojrat nuk kanë përmbajtje toksike

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 2.5 x 15 x 12.5 cm
 • Mosha: +4 vjeç

3,400 L

6 stok

Tetë stampa të detajuara të kafshëve në fermë dhe një botë me ngjyra, të cilat ndihmojnë fëmijët të krijojnë skena të panumërta kafshësh në një kuti prej druri. Eshtë një vlerë e jashtëzakonshme që fëmijët do ta përdorin për aktivitete argëtuese. Ky set u rrit krijueshmërinë, imagjinatën dhe shkathtësimin e tyre.

Karakteristikat:

 • Ndihmojnë fëmijët të krijojnë skena të panumërta kafshësh
 • Ky set u rrit krijueshmërinë, imagjinatën dhe shkathtësimin e tyre
 • Set argëtues i bërë prej druri
 • Bojrat nuk kanë përmbajtje toksike

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 2.5 x 15 x 12.5 cm
 • Mosha: +4 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close