Sold out!

Baby Gym

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Baby Gym | Një palestër e qëndrueshme për fëmijë me lodra. Dizajn unik uniseks. Lodër me shumë-sensorë e cila stimulon një larmi shqisash dhe është perfekte për ngjalljen e kureshtjes. Dizajni me ngjyra ndihmon në prezantimin dhe njohjen e ngjyrave dhe frymëzon imagjinatën krijuese.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm. Lodër që lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. Mosha +2 muajsh

8,900 L

Sold out!

Baby Gym | Një palestër e qëndrueshme për fëmijë me lodra. Dizajn unik uniseks. Lodër me shumë-sensorë e cila stimulon një larmi shqisash dhe është perfekte për ngjalljen e kureshtjes. Dizajni me ngjyra ndihmon në prezantimin dhe njohjen e ngjyrave dhe frymëzon imagjinatën krijuese.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm. Lodër që lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. Mosha +2 muajsh

SKU: 5060023421119 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 384 × 552 × 465 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close