, ,

Baby Ktan Heather Grey Small

BabyK'tan
Availability:

1 stok


I bërë nga pambuku i butë dhe me pozicionet e shumëfishta të veshjes, siguron që vogëlushët të jenë gjithmonë në rehati maksimale. Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt. Madje paloset dhe mund të mbahet në një qese ose çantë normale. Falë dizajnit me dy unaza ofron 5 pozicione veshjeje dhe ergonomike për të mbajtur vogëlushët tuaj.  Baby Ktan Heather Grey Small është i bërë nga material 100% prej pambuku natural dhe  është i miratuar nga “Hip Healthy” nga Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia.

Karakteristikat:

 • I bërë nga pambuku i butë dhe 100% natyral
 • Mundëson 5 pozicione të ndryshme veshjeje
 • Ka mbështjellje me lak të dyfishtë
 • Ofron siguri dhe reahti maksimale për vogëlushët
 • I miratuar nga “Hip Healthy” nga Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia
 • Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt
 • Paloset dhe mund të mbahet lehtësisht në qese ose çantë

Të dhënat teknike:

 • Masa: S
 • Ngjyra: Heather Grey

13,200 L

1 stok

I bërë nga pambuku i butë dhe me pozicionet e shumëfishta të veshjes, siguron që vogëlushët të jenë gjithmonë në rehati maksimale. Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt. Madje paloset dhe mund të mbahet në një qese ose çantë normale. Falë dizajnit me dy unaza ofron 5 pozicione veshjeje dhe ergonomike për të mbajtur vogëlushët tuaj.  Baby Ktan Heather Grey Small është i bërë nga material 100% prej pambuku natural dhe  është i miratuar nga “Hip Healthy” nga Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia.

Karakteristikat:

 • I bërë nga pambuku i butë dhe 100% natyral
 • Mundëson 5 pozicione të ndryshme veshjeje
 • Ka mbështjellje me lak të dyfishtë
 • Ofron siguri dhe reahti maksimale për vogëlushët
 • I miratuar nga “Hip Healthy” nga Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia
 • Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt
 • Paloset dhe mund të mbahet lehtësisht në qese ose çantë

Të dhënat teknike:

 • Masa: S
 • Ngjyra: Heather Grey
Ngjyra

Heather Grey

Masa

S

Marka

SHPORTA NË BEE

close