Sold out!
, ,

Relaks me rombe bezhë

BabyBjorn
Availability:

S’ka stok


Komoditet i plotë për ju dhe fëmijën tuaj falë lëkundëses për fëmijëve Blis nga BabyBjörn. Përbëhet nga ulëse dhe mbështetëset me material prej pambuku si. Ju do të jeni të qetë kur ta lini fëmijën të luajë apo të flejë në lëkundëse, ndërkohë që ju mund të bëni punët e shtëpisë ose aktivitete të tjera të domosdoshme.  Lëvizjet në lëkundësen Blis janë të qeta dhe natyrale, pasi lëviz vetëm kur fëmija juaj lëviz, si dhe nuk shkakton zhurma të bezdisshme. Fëmija juaj përcakton vetë kur do që të  lëvizë, në këtë mënyrë ai zhvillon aftësinë e lëvizjes si dhe atë të ekuilibrit në të njëjtën kohë. Forma e ulëses së lëkundësit Blis, adaptohet në mënyrë perfekte me trupin e fëmijës suaj.

Siguron  një suport të mirë të qafës dhe shpinës së fëmijës. Në pjesën e poshtme ka disa shirita që parandalojnë rrëshkitjen e lëkundëses gjatë kohës që fëmija lëviz, si dhe  mundësinë e gërvishtjes së dyshemesë ku ju vendosni lëkundësen. Lëkundja konfigurohet në tre pozicione të ndryshme, lojë, pushim, gjumë.  Ndrrimi i pozicioneve  është shumë i lehtë, mjafton thjeshtë një lëvizje e lehtë e krahut. Ky model mund të përdoret nga të porsalindurit deri tek fëmijët 2 vjeç. Gjithashtu Blis paloset shumë thjeshtë dhe falë madhësisë së saj mund të transportohet lehtë.

Karakteristikat:

 • I bërë me pambuk cilësor
 • I përshatshëm për fëmijë të porsalindur deri në 2 vjeç
 • Promovon aftësinë e lëvizjes dhe të ekuilibrit
 • Adaptohet në mënyrë perfekte me trupin e fëmijës suaj
 • Mundësi zgjedhje midis tre pozicioneve: Lojë, pushim, gjumë

Të dhënat teknike:

 • Dimensionet e hapur: 56 x 79 x 39 cm
 • Dimensionet e palosur: 11 x 89 x 39 cm
 • Pesha e lëkundëses: përafërsisht 2,3 kg
 • Pesha minimale mbajtëse: 3.5 kg
 • Pesha maksimale mbajtëse: 13 kg
 • Copa lahet në lavatriҫe me 40°C

24,900 L

Sold out!

Komoditet i plotë për ju dhe fëmijën tuaj falë lëkundëses për fëmijëve Blis nga BabyBjörn. Përbëhet nga ulëse dhe mbështetëset me material prej pambuku si. Ju do të jeni të qetë kur ta lini fëmijën të luajë apo të flejë në lëkundëse, ndërkohë që ju mund të bëni punët e shtëpisë ose aktivitete të tjera të domosdoshme.  Lëvizjet në lëkundësen Blis janë të qeta dhe natyrale, pasi lëviz vetëm kur fëmija juaj lëviz, si dhe nuk shkakton zhurma të bezdisshme. Fëmija juaj përcakton vetë kur do që të  lëvizë, në këtë mënyrë ai zhvillon aftësinë e lëvizjes si dhe atë të ekuilibrit në të njëjtën kohë. Forma e ulëses së lëkundësit Blis, adaptohet në mënyrë perfekte me trupin e fëmijës suaj.

Siguron  një suport të mirë të qafës dhe shpinës së fëmijës. Në pjesën e poshtme ka disa shirita që parandalojnë rrëshkitjen e lëkundëses gjatë kohës që fëmija lëviz, si dhe  mundësinë e gërvishtjes së dyshemesë ku ju vendosni lëkundësen. Lëkundja konfigurohet në tre pozicione të ndryshme, lojë, pushim, gjumë.  Ndrrimi i pozicioneve  është shumë i lehtë, mjafton thjeshtë një lëvizje e lehtë e krahut. Ky model mund të përdoret nga të porsalindurit deri tek fëmijët 2 vjeç. Gjithashtu Blis paloset shumë thjeshtë dhe falë madhësisë së saj mund të transportohet lehtë.

Karakteristikat:

 • I bërë me pambuk cilësor
 • I përshatshëm për fëmijë të porsalindur deri në 2 vjeç
 • Promovon aftësinë e lëvizjes dhe të ekuilibrit
 • Adaptohet në mënyrë perfekte me trupin e fëmijës suaj
 • Mundësi zgjedhje midis tre pozicioneve: Lojë, pushim, gjumë

Të dhënat teknike:

 • Dimensionet e hapur: 56 x 79 x 39 cm
 • Dimensionet e palosur: 11 x 89 x 39 cm
 • Pesha e lëkundëses: përafërsisht 2,3 kg
 • Pesha minimale mbajtëse: 3.5 kg
 • Pesha maksimale mbajtëse: 13 kg
 • Copa lahet në lavatriҫe me 40°C
Marka

SHPORTA NË BEE

close