Babyzen YOYO Connect Frame Black

BabYzen
Availability:

1 stok


YOYO Connect Frame Black do ta transformojë karrocën tuaj YOYO në një karroce dyshe super kompakte. Në fakt funksionon si një YOYO e dytë e lidhur në pjesën e pasme dhe ofron të gjitha veçoritë karrocës standarde YOYO², përveç rrotave të përparme. Ky aksesor unik është i përputhshëm me kornizat YOYO² dhe YOYO+ dhe mund të përdoret në konfigurime të shumta.

Karakteristikat:

 • Sistemi i palosjes me një dorë, njëlloj si YOYO² standarte
 • E përputhshme me  YOYO² dhe YOYO+ në konfigurime të shumta
 • Palosje kompakte për ruajtje të lehtë
 • Lehtësi dhe fleksibilitet në drejtim
 • Rrip sigurie dore për siguri më të madhe
 • Përfshin rripin e shpatullave dhe çantën e transportit

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 52 x 44 x 24 cm
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Mosha: +0 muajsh

 

58,200 L

1 stok

YOYO Connect Frame Black do ta transformojë karrocën tuaj YOYO në një karroce dyshe super kompakte. Në fakt funksionon si një YOYO e dytë e lidhur në pjesën e pasme dhe ofron të gjitha veçoritë karrocës standarde YOYO², përveç rrotave të përparme. Ky aksesor unik është i përputhshëm me kornizat YOYO² dhe YOYO+ dhe mund të përdoret në konfigurime të shumta.

Karakteristikat:

 • Sistemi i palosjes me një dorë, njëlloj si YOYO² standarte
 • E përputhshme me  YOYO² dhe YOYO+ në konfigurime të shumta
 • Palosje kompakte për ruajtje të lehtë
 • Lehtësi dhe fleksibilitet në drejtim
 • Rrip sigurie dore për siguri më të madhe
 • Përfshin rripin e shpatullave dhe çantën e transportit

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 52 x 44 x 24 cm
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Mosha: +0 muajsh

 

Marka

Ngjyra

E zezë

SHPORTA NË BEE

close