,

Backpack Amsterdam Large- Roadtrip

Jack Piers
Availability:

1 stok


Çanta e Amsterdam, sikurse edhe qyteti i bukur i  Amsterdamit,  shkon në sintoni të plotë edhe me dizajnin e bukur të kësaj çante. Me stil, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose falë rripave ta hidhni në shpinë.  Çanta e Amsterdam Roadtrip (versioni madh) ju mundëson të mbani librat, aksesorë për shkollën, por edhe ndonjë diçka tjetër shtesë. Kjo çantë mund të për përshtatet në mënyrë perfekte për aktivitete sportive, ose shëtitje.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 28 x 37 x 12 cm
  • Pesha: 410 gram
  • Volumi: 11 litra

6,900 L

1 stok

Çanta e Amsterdam, sikurse edhe qyteti i bukur i  Amsterdamit,  shkon në sintoni të plotë edhe me dizajnin e bukur të kësaj çante. Me stil, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose falë rripave ta hidhni në shpinë.  Çanta e Amsterdam Roadtrip (versioni madh) ju mundëson të mbani librat, aksesorë për shkollën, por edhe ndonjë diçka tjetër shtesë. Kjo çantë mund të për përshtatet në mënyrë perfekte për aktivitete sportive, ose shëtitje.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 28 x 37 x 12 cm
  • Pesha: 410 gram
  • Volumi: 11 litra
SKU: [Aml21238 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close