,

Backpack Amsterdam Small- Galactic Fun

Jack Piers
Availability:

1 stok


Çanta e Amsterdam, sikurse edhe qyteti i bukur i  Amsterdamit,  shkon në sintoni të plotë edhe me dizajnin e bukur të kësaj çante. Me stil, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose falë rripave ta hidhni në shpinë.  Çanta e Amsterdam Galactic Fun (versioni i vogël) ju mundëson të mbani librat dhe aksesorë për shkollën dhe gjëra të tjera shtesë. Kjo çantë mund të për përshtatet në mënyrë perfekte për aktivitete sportive, ose shëtitje.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 22 x 29 x 9 cm
  • Pesha: 290 gram
  • Volumi: 5 litra

5,500 L

1 stok

Çanta e Amsterdam, sikurse edhe qyteti i bukur i  Amsterdamit,  shkon në sintoni të plotë edhe me dizajnin e bukur të kësaj çante. Me stil, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose falë rripave ta hidhni në shpinë.  Çanta e Amsterdam Galactic Fun (versioni i vogël) ju mundëson të mbani librat dhe aksesorë për shkollën dhe gjëra të tjera shtesë. Kjo çantë mund të për përshtatet në mënyrë perfekte për aktivitete sportive, ose shëtitje.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 22 x 29 x 9 cm
  • Pesha: 290 gram
  • Volumi: 5 litra
SKU: [Aml21238-1-1-1-1-1-1 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close