,

Backpack Black

7 AM
Availability:

1 stok


Backpack është shoqëruesi i përsosur, i lehtë dhe  pjesë e udhëtimeve tuaja.  Mund të përdoret si çantë për pelenat dhe aksesorët e vogëlushëve ose si një çantë normale shpine.  Backpack është çanta e përsosur shkollore me 7 pjesë të brendshme, 3 xhepa të jashtëm dhe hapësirë për tabletin. Me Backpack gjithçka do të gjejë vendin e saj madje edhe për udhëtimet e fundjavës me familjen ose grupe miqsh.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • 2 xhepa të mëdhenj të jashtëm
 • Xhep i madh përpara për të mbajtur pelena ose tjera aksesorë
 • 2 xhepa të izoluar për mbajtjen e shisheve të nxehta ose të ftohta
 • 7 pjesë të brendshme
 • hapësirë për tablet
 • Lahet në makinë larëse
 • Përmasa: 30.5 x 11.5 x 53.4

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët

16,900 L

1 stok

Backpack është shoqëruesi i përsosur, i lehtë dhe  pjesë e udhëtimeve tuaja.  Mund të përdoret si çantë për pelenat dhe aksesorët e vogëlushëve ose si një çantë normale shpine.  Backpack është çanta e përsosur shkollore me 7 pjesë të brendshme, 3 xhepa të jashtëm dhe hapësirë për tabletin. Me Backpack gjithçka do të gjejë vendin e saj madje edhe për udhëtimet e fundjavës me familjen ose grupe miqsh.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • 2 xhepa të mëdhenj të jashtëm
 • Xhep i madh përpara për të mbajtur pelena ose tjera aksesorë
 • 2 xhepa të izoluar për mbajtjen e shisheve të nxehta ose të ftohta
 • 7 pjesë të brendshme
 • hapësirë për tablet
 • Lahet në makinë larëse
 • Përmasa: 30.5 x 11.5 x 53.4

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët
Marka

SHPORTA NË BEE

close