Sold out!
,

Backpack Bobbie Miss Daisy

Jeune Premier
Availability:

S’ka stok


Çantë ideale për të shkuar në shkollë ose për shëtitje për fëmijët e moshës mbi 6 vjeç. Backpack Bobbie Balloons falë stilit dhe ngjyrave mund të kombinohet lehtësisht me veshjen e përditshme.  Dizajni me zinxhirin në formë harku dhe fortësia e kësaj çantë, do t`ju bëjë të mos ngurroni ta merrni për fëmijët tuaj. Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 41 x 15.5 x 30 cm
  • Pesha: 650 gram
  • Volumi: 19 litra
  • Mosha e përshtatshme +6 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të bardhë

17,400 L

Sold out!

Çantë ideale për të shkuar në shkollë ose për shëtitje për fëmijët e moshës mbi 6 vjeç. Backpack Bobbie Miss Daisy falë stilit dhe ngjyrave mund të kombinohet lehtësisht me veshjen e përditshme.  Dizajni me zinxhirin në formë harku dhe fortësia e kësaj çantë, do t`ju bëjë të mos ngurroni ta merrni për fëmijët tuaj. Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 41 x 15.5 x 30 cm
  • Pesha: 650 gram
  • Volumi: 19 litra
  • Mosha e përshtatshme +6 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të bardhë

Marka

SHPORTA NË BEE

close