Sold out!
,

Backpack Ralphie Racing Club

Jeune Premier
Availability:

S’ka stok


Çantë ideale për të shkuar në shkollë ose për shëtitje për fëmijët e moshës midis 2 deri më 6 vjeç. Backpack Ralphie Racing Club  është çantë ergonomike dhe tejet moderne falë dizajnit të saj.  Tejet funksionale dhe lehtësisht të përshtatshme me stilit e jetës sot.  Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 31 x 11 x 27 cm
  • Pesha: 460 gram
  • Volumi: 9.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 2-6 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të bardhë

17,400 L

Sold out!

Çantë ideale për të shkuar në shkollë ose për shëtitje për fëmijët e moshës midis 2 deri më 6 vjeç. Backpack Ralphie Racing Club  është çantë ergonomike dhe tejet moderne falë dizajnit të saj.  Tejet funksionale dhe lehtësisht të përshtatshme me stilit e jetës sot.  Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 31 x 11 x 27 cm
  • Pesha: 460 gram
  • Volumi: 9.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 2-6 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të bardhë

Marka

SHPORTA NË BEE

close