,

Kafshët Ngatrestare

Djeco
Availability:

2 stok


Një lojë argëtuese dhe me objektiva, ku lojtarët duhet të garojnë me njëri-tjetrin. Kjo lojë mund të luhet me 2 deri në 4 lojtarë dhe konsiston në goditjen e objektivave. Objektivat janë me figura të ndryshme dhe me vlerë pikësh të ndryshme. Sa më i vogël në madhësi të jetë objektivi, aq më shumë pikë përfitohen nëse arrihen të goditen. Lojtari me më shumë pikë shpallet fitues. Për të pasur mundësi të merret kudo me vete, përfshihet edhe një çantë.  Kjo lojë ndihmon në argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Një lojë argëtuese dhe me objektiva
 • Mund të luhet me 2 deri në 4 lojtarë dhe konsiston në goditjen e objektivave
 • Sa më i vogël në madhësi të jetë objektivi, aq më shumë pikë përfitohen nëse arrihen të goditen
 • Objektivat janë me figura të ndryshme dhe me vlerë pikësh të ndryshme
 • Kjo lojë ndihmon në argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 4-8 vjeç
 • Përmasat: 22 x 16 x 6 cm

3,600 L

2 stok

Një lojë argëtuese dhe me objektiva, ku lojtarët duhet të garojnë me njëri-tjetrin. Kjo lojë mund të luhet me 2 deri në 4 lojtarë dhe konsiston në goditjen e objektivave. Objektivat janë me figura të ndryshme dhe me vlerë pikësh të ndryshme. Sa më i vogël në madhësi të jetë objektivi, aq më shumë pikë përfitohen nëse arrihen të goditen. Lojtari me më shumë pikë shpallet fitues. Për të pasur mundësi të merret kudo me vete, përfshihet edhe një çantë.  Kjo lojë ndihmon në argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Një lojë argëtuese dhe me objektiva
 • Mund të luhet me 2 deri në 4 lojtarë dhe konsiston në goditjen e objektivave
 • Sa më i vogël në madhësi të jetë objektivi, aq më shumë pikë përfitohen nëse arrihen të goditen
 • Objektivat janë me figura të ndryshme dhe me vlerë pikësh të ndryshme
 • Kjo lojë ndihmon në argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 4-8 vjeç
 • Përmasat: 22 x 16 x 6 cm
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close