Balanced Board

Plan Toys
Availability:

1 stok


Balanced Board | Zbuloni mënyra të ndryshme të ekuilibrit me këtë lodër! Kjo lodër vjen me litar dhe një dërrasë të lakuar që mund t’i ndihmojë fëmijët të mësojnë të ekuilibrohen në forma të ndryshme. Ideale për zhvillimin e forcës fizike dhe kontrollin e trupit. E përshtatshme për fëmijët 3 dhe mbi 3 vjeç.

9,800 L

1 stok

Balanced Board | Zbuloni mënyra të ndryshme të ekuilibrit me këtë lodër! Kjo lodër vjen me litar dhe një dërrasë të lakuar që mund t’i ndihmojë fëmijët të mësojnë të ekuilibrohen në forma të ndryshme. Ideale për zhvillimin e forcës fizike dhe kontrollin e trupit. E përshtatshme për fëmijët 3  dhe mbi 3 vjeç.

SKU: 8854740051981 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close