Balena flluska magjike

EurekaKids
Availability:

10 stok


Balena flluska magjike | Të vegjlit do të argëtohen shumë duke krijuar mijëra e mijëra flluska me këtë balenë të lezetshme. Eshtë jashtëzakonisht e lehtë për t’u përdorur: thjesht duhet të derdhni zgjidhjen e flluskave në makinë dhe të shtypni butonin për ta ndezur. Eshtë ideale për të promovuar një imagjinatë pa kufij.

Karakteristikat:

  • Kërkon 4 bateri AA.
  • Përfshin lëngun e flluskave (118.3 ml).
  • Mosha: +3 vjeç.
  • Paketimi: 15,9cm (Lartësia) x 17,5cm (Gjerësia) x 17,3cm (Gjatësia)

4,000 L

10 stok

Balena flluska magjike | Të vegjlit do të argëtohen shumë duke krijuar mijëra e mijëra flluska me këtë balenë të lezetshme. Eshtë jashtëzakonisht e lehtë për t’u përdorur: thjesht duhet të derdhni zgjidhjen e flluskave në makinë dhe të shtypni butonin për ta ndezur. Eshtë ideale për të promovuar një imagjinatë pa kufij.

Karakteristikat:

  • Kërkon 4 bateri AA.
  • Përfshin lëngun e flluskave (118.3 ml).
  • Mosha: +3 vjeç.
  • Paketimi: 15,9cm (Lartësia) x 17,5cm (Gjerësia) x 17,3cm (Gjatësia)

SKU: 8435404815257 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close