, , ,

Balerina

Collegien
Availability:

1 stok


Balerinat janë fleksibël, komode, dhe përshtaten me dëshirat tuaja. Janë të punuara me detaje në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të përsosur në këmbë. Mund të vishen  në ambiente të mbyllura, por edhe lehtësisht jashtë, në të gjitha rastet, në kopsht, në plazh, gjatë aktiviteteve tuaja sportive. Pesha e lehtë dhe fleksibiliteti i bëjnë lehtësisht të transportueshme me vete, kudo ku ju shkoni. Kanë një shollë ergonomike dhe janë jo të rrëshqitshme. Gjithashtu falë edhe materialeve cilësore ato janë shumë të buta dhe ofrojnë një rehati maksimale në ecje.

Karakteristikat:

 • Kombinojnë në perfeksion cilësinë dhe stilin
 • Janë tejet praktike dhe komode
 • Kanë një shollë ergonomike dhe janë jo të rrëshqitshme
 • Janë të buta dhe mund të vishen kudo
 • Pa ftalate
 • Ofrojnë rehati maksimale në ecje

Të dhënat teknike:

 • Materiali përbërës: 86% pambuk, 12% poliamide  dhe 2% lycra® elastan
 • Lahen në cikël 30°
 • Rekomandohet tharja natyrale

5,400 L

Pastroje zgjedhjen

Balerinat janë fleksibël, komode, dhe përshtaten me dëshirat tuaja. Janë të punuara me detaje në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të përsosur në këmbë. Mund të vishen  në ambiente të mbyllura, por edhe lehtësisht jashtë, në të gjitha rastet, në kopsht, në plazh, gjatë aktiviteteve tuaja sportive. Pesha e lehtë dhe fleksibiliteti i bëjnë lehtësisht të transportueshme me vete, kudo ku ju shkoni. Kanë një shollë ergonomike dhe janë jo të rrëshqitshme. Gjithashtu falë edhe materialeve cilësore ato janë shumë të buta dhe ofrojnë një rehati maksimale në ecje.

Karakteristikat:

 • Kombinojnë në perfeksion cilësinë dhe stilin
 • Janë tejet praktike dhe komode
 • Kanë një shollë ergonomike dhe janë jo të rrëshqitshme
 • Janë të buta dhe mund të vishen kudo
 • Pa ftalate
 • Ofrojnë rehati maksimale në ecje

Të dhënat teknike:

 • Materiali përbërës: 86% pambuk, 12% poliamide  dhe 2% lycra® elastan
 • Lahen në cikël 30°
 • Rekomandohet tharja natyrale
Masa

18/19

Marka

SHPORTA NË BEE

close